Miniatura Schnauzer este un spirit puternic într-un corp solid | pangudownloads.org

Miniatura Schnauzer este un spirit puternic într-un corp solid

Schnauzerul miniatural este vesel, îndrăzneț și, în același timp, foarte atent și nemulțumit în conținutul casei câinele.

Acest câine de dimensiuni medii este excelent pentru formare, masterele diferite echipe, cu plăcerea îndeplinesc sarcinile proprietarului. Ea devine un excelent paznic, deși arată mai degrabă în miniatură.

Pentru a apela un zwergschnauzer, un câine nu va funcționa, deoarece este curajos, curajos, inteligent și judicios. După popularitate printre câinii din lume, un schnauzer miniatural se află pe locul șapte.

Parametrii fizici

Se cântărește un schnauzer miniatural de obicei, nu mai mult de șapte kilograme, dar masa poate varia între patru și opt kilograme. Dimensiunile mici îl ușurează să-l păstrați acasă, chiar dacă nu există prea mult spațiu. Este foarte convenabil ca câinele aproape să nu se varsă.

Forma portbagajului este îngustă, pătrată. Capul este mare, iar sprâncenele groase dau câinelui o expresivitate specială și un aspect aspru.

Cum se determină apartenența unei anumite persoane la o rasă dată:

Miniatura Schnauzer este un spirit puternic într-un corp solid
  • forma botului ar trebui să semene cu o pană;
  • tranziția de la nas la frunte este accentuată de sprâncene;
  • botul ușor alungit, dar plictisitor;
  • buzele câinelui sunt întotdeauna negre, trebuie să fie uscate, comprimate bine.
  • mușcătura fălcilor puternice seamănă cu foarfecele;
  • ochi mici, ovale cu nerăbdare, au o culoare închisă.
  • Urechile sunt situate în înălțime, au o formă agățată;
  • gâtul de la capul stâlpului este puternic, mușchii bine dezvoltați, cu o scobire convexă. Nu ar trebui să aibă pliuri ale pielii;
  • Elementul rasei - partea din față a corpului este ridicată în sus, astfel încât trunchiul se formează "Stingray". Ajută la rularea rapidă, inclusiv la un galop;
  • înălțimea corpului la greabăn - 30-35 centimetri.

Sănătoși zwerg se mișcă ușor, grațios, liber, pe scară largă. La rulare, picioarele din față sunt aruncate prea departe, picioarele din spate ajută la împingerea corectă. Viețile de 16-16 ani trăiesc.

Acesta este un real zwergschnauzer. Descrierea rasei include mai multe soiuri pe care le permite standardul.

Există un schnauzer alb: lîna este albă de zăpadă, dar buzele, nasul și pleoapele rămân negre. Piticul alb arată foarte impresionant.

Miniatură Schnauzer negru este, de asemenea, foarte drăguț. Un astfel de câine negru mai ales ca bărbații.

O altă opțiune este un schnauzer alb-negru cu argint. Umbra neagră este pe spate, merge la burtă, gât, labe, apoi se îmbină treptat cu culoarea albă a labei și botului.

Există o opțiune "Piper și sare" - Gri și alb. Există, de asemenea, persoane cu o nuanță de ciocolată cu marcări mai deschise. Această culoare albă pe labe, piept.

Minte și ingeniozitate

Schnauzerii miniaturali sunt foarte receptivi la antrenament. Pe o scară de zece puncte, această capacitate este estimată la 9 puncte. Ca și capacitățile sale mentale. În general, meritele sentimentale merită toate cele zece puncte.

Datorită faptului că pregătirea unui schnauzer miniatural nu provoacă probleme, acest câine se arată bine în diferite zone. Lucrează în poliție, căutând rapid explozivi, arme, droguri. Ei bine, s-au purtat în protejarea casei.

Mare companie

Schnauzerul miniatural este remarcabil în acord cu oamenii, inclusiv cu copiii mici. Prietenia lui, disciplina germană înnăscută, îi permite să rămână cu copii fără teamă. Îi place să joace jocuri pe mobil, deci copiii cu el acasă, pe stradă sunt, de asemenea, mereu distractiv și interesant.

Este foarte important ca mama să-și arate dragostea, atenția și respectul față de el. Este necesar să comunici cu el, să vorbești, să-l firi și să-l laude. Apoi, câinele va fi prietenos, jucăuș, ușor de făcut.

Dacă ea nu are suficientă dragoste, ea se va transforma într-o creatură nu foarte plăcută, agresivă și neascultătoare. Prin urmare, dacă vă decideți să luați rățușa, amintiți-vă că va trebui să dedicați o mulțime de timp pentru a comunica cu ea.

Un prieten credincios

Cu toate acestea, dragul ăsta "Pussy" cu sprâncenele amuzante, este de fapt un câine foarte serios. Când vine vorba de siguranța proprietarului, calitățile de luptă se trezesc în el. În ciuda dimensiunilor mici ale corpului, se îndreaptă fără teamă spre salvare, la cea mai mică suspiciune că stăpânul său este amenințat. El va lupta pentru adevărat.

Abilitatea de a instrui

Miniatura Schnauzer este un spirit puternic într-un corp solid

Pentru a învăța un câine să-și controleze comportamentul și să respecte comenzile, este important ca antrenamentul să înceapă la o vârstă fragedă - de la trei la patru luni. Echipele trebuie să fie date cu încredere, cu strictețe, dar nu cu rușine: pot să ofenseze câinele, nu te vor asculta.

Este important ca proprietarul să devină o autoritate pentru acest câine când acesta este încă mic. Formarea trebuie să fie competentă și regulată.

Este recomandat să începeți să învățați cum să aduceți obiecte diferite. Doar jocul este cel mai bun mod de a învăța.

În plus, este necesar să se explice catelului, în timp, că mușcarea oamenilor și a altor animale, chiar dacă se joacă, se strică lucrurile - este imposibilă.

Dacă reacționează agresiv la observații, puteți să-l scuturați ușor, să-l prindeți pe scârțâit sau să faceți o lovitură ușoară. Acest lucru va ajuta la prevenirea dezvoltării agresiunii.

Este imposibil să înșele un câine: este inteligent, învață repede să viclean.

Apoi, zvergul te va asculta fără nici o întrebare, poți conta pe sprijinul lui acasă, în altă parte într-o situație dificilă, fără să te temi că va face rău altor oameni sau animale inutil.

Comunicarea cu rudele

Cu alți câini, zvergul comunică de bună voie. Îi place să se joace cu ei. Și respectă și așa "Little Boy", ca terrier de jucărie pitic și chi-hua-hua.

Istoria rasei

Un schnauzer miniatural a fost introdus în Germania înapoi în Evul Mediu. Cum sa întâmplat exact, nu se știe exact: una dintre versiuni spune că a provenit de la Mittelschnauzer. Rasa este relativ tânără: în forma modernă, câinele este crescut din secolul al XIX-lea până în secolul al XX-lea. Primul miniatura Zverga la spectacolul de câine a fost prezentată în 1890. A devenit imediat foarte popular.

În această rasă există gene de pudeli, afinpinceri, Spitz.

Dacă traduceți din germană numele acestei rase, veți obține "Zwerg" - "gnome" și "schnauzer" - "bot".

Cum se ridică și se îngrijește

Când alegeți un cățel, merită să discutați cu el la început. El răspunde cu ușurință la invitația de a juca, răspunde bine la afecțiune, te apropie, nu se grăbește imediat să mușcă? Atunci poți să o iei.

Această rasă are o sănătate excelentă, dar are punctele sale slabe. Unul dintre ei este ochii. Viziunea la zverga suferă adesea, ceea ce, totuși, nu afectează calitățile sale vigilente și de serviciu.

Acești câini au un ficat slab. Prin urmare, este important să știi ce să hrănești catelul unui schnauzer miniatural. Este contraindicat în alimente foarte grase, dulce, făinoase. Până la șapte luni, puii de la zwergschnauzer au nevoie de mâncare de cinci ori pe zi, de la șapte la nouă - de trei ori. La câinii mai mari, mâncarea este de două ori pe zi. Schnauzorii miniaturali mici, indiferent dacă sunt albi sau negri, trebuie protejați împotriva infecțiilor intestinale și virale. Este necesar să puneți toate vaccinările la timp.

Câinii au uneori chisturi și melanom. Prin urmare, este important să monitorizați cu atenție starea de sănătate a casei. În plus, mult mai important decât hrănirea zvergschnauzera. Din nutriția adecvată depinde de starea câinelui și de cât de mulți trăiesc Zwergschnauzer.

Sănătatea bolnavă a copilului este indicată cel mai elocvent de starea lui tristească. Dacă zwergschnauzerul nu dorește să se joace cu nimeni, chiar și cu alți câini, cel mai bine este să îi arătați medicului. Puii sănătoși sunt întotdeauna gata să se joace.

Miniatura Schnauzer este un spirit puternic într-un corp solid

Competently ar trebui să fie făcut și tunsoare zvergschnauzera. Puteți face-o singură dacă știți schema de tunsoare a unui schnauzer miniatural acasă.

Între tunsoare, câinele trebuie să fie pieptănat, acordând o atenție deosebită tampoanelor de degete, armpits, burtă. Nu este de multe ori să spălați cocoșul numai atunci când este într-adevăr murdar. Dacă este alb, poate fi nevoie de scăldat mai des. Urechile, ochii și nasul au nevoie de o observație specială: trebuie să fie curățate în mod regulat, să curățeți părul inutil în urechi.

Pentru ca câinele să se simtă bine, ar trebui să mergi cu el cel puțin de două ori pe zi timp de o oră sau două.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: