O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?

Tendința de a organiza nunți modeste se găsește din ce în ce mai mult printre tinerii moderni. Dacă, mai devreme, nunta a fost sărbătorită cât mai luminos și mai magnific posibil, chiar și curajos, acum tinerii încearcă să sărbătorească data cea mai importantă într-o pereche liniștită și modestă.

Însăși conceptul de expresie "Modest nunta" nu implică deloc un deficit bugetar, deși lipsa de resurse materiale poate fi principalul motiv pentru decizia de anulare a celebrării. Unii reprezentanți "Tinerii de Aur" limitat de asemenea la o vacanță de cameră într-un cerc restrâns de rude apropiate și de cei mai buni prieteni. Și uneori persoanele căsătorite sunt limitate la prezența părinților pe ambele părți.

Ar trebui să fac un banchet zgomotos?

O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?

Dacă dintr-un anumit motiv o nunta tare și magnifică nu este pentru tine, nu fi supărată și mai ales complexă. Nu este nevoie să cheltuiți mulți bani pentru a organiza o vacanță pentru o mulțime de oameni necunoscuți, care în final vor rămâne nemulțumiți de tot ce pot.

Unde să cheltuiți mai productiv "Capitalul căsătoriei" pentru nevoile cuplului, de exemplu, mergeți într-o călătorie romantică sau cumpărați o mașină.

Sărbătoarea nunții, în general, este importantă numai pentru voi doi, iar oaspeții zgomotoși nu vă au nevoie deloc. Vă puteți limita să vă sărbătoriți cu părinții și prietenii apropiați ai tinerei familii tinere. Și există idei unice despre cum să organizați o sărbătoare modestă cu gust și chiar luciu.

Beneficiile cheie ale unei sărbători modeste

Dacă bugetul dvs. de nuntă nu corespunde așteptărilor vechi și visurilor de căsătorie pomposă, încercați să găsiți în întâmplare partea pozitivă:

O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?
 • Puteți purta orice rochie și cheltuiți suficienți bani pe ea, care, altfel, ar trebui "Să mergem" să organizeze o sărbătoare pe scară largă;
 • Veți fi vesel și bucuros, vacanța dvs. va face fără situații stresante și oboseală cu un cerc excesiv de comunicare. Într-un cerc al celor dragi, vă veți simți mult mai confortabil și încrezător decât cu publicul vast al unor persoane necunoscute și rude îndepărtate;
 • Nu trebuie să vă faceți griji în mod constant dacă mesele sunt servite în timp, dacă toți oaspeții au ochelari umpluți cu șampanie, nu vor supăra pe niște oaspeți cu jubilete și concursuri tribale;
 • Aveți ocazia de a vă crea o sărbătoare ideală pentru tine, fără nici unul "Rites" și „Vamă“, Ei pot să învețe și să iasă din râu chiar înainte de a merge la nuntă;
 • Veți cheltui bani rațional pe acele momente importante și evenimente care vă vor fi amintite pentru totdeauna;
 • Sunteți garantat să plătiți pentru sărbătoare;
 • Familiile voastre vor fi întărite, deoarece părinții vor avea ocazia să comunice într-o atmosferă de inimă bună;
 • Veți avea un fel de garanție că cei prezenți la o nuntă modestă cu părinții și prietenii credincioși se vor bucura cu sinceritate față de voi și niciunul dintre ei nu va avea un sentiment de invidie.

Dar sărbătorirea unei nunți modeste, cu un gust, nu înseamnă deloc că trebuie să lași lucrurile să meargă singure. La fel ca sărbătoarea pompoasă, ar trebui planificată cu atenție, fără a pierde din vedere chiar și cele mai mici detalii.

Organizăm o vacanță modestă de la "A" la "I"

O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pictați cu atenție toate cheltuielile care vor fi necesare pentru organizarea sărbătorii. Puteți face totul singur, fără a recurge la ajutorul din afară, dar rețineți - va fi mai mult timp consumator. Orice idee de a sărbători modest nunta ta începe cu casa.

Ar trebui să fie decorat în prealabil și să creeze un mediu magic în el, pentru că aici te vei întoarce tu și cu iubitul tău seara de la restaurant.

Dacă cei mai buni prieteni sunt forțați să vină la celebrarea dvs. din alte orașe și țări, depinde de tine să ai grijă de viața lor confortabilă în oraș. Ei nu trebuie să plătească pentru ei înșiși hoteluri de lux, sau să se agite în pensiuni zgomotoase și înghesuite. Prin urmare, în avans, luați în considerare locul unde le puteți plasa. În mod ideal, dacă metri pătrați vă permit să vă duceți prietenii direct acasă.

Dacă nu aveți un bucătar în familie, trebuie să contactați organizațiile relevante care pregătesc mesele festive.

Dacă planificați o companie de oaspeți, va trebui să comandați un toast. Chiar dacă printre prietenii tăi există "Entertainer", el cu siguranță vrea să se relaxeze cu tine, mai degrabă decât să joace un rol "Clown la datorie" seara. Sfat: alegeți un proaspăt tânăr progresist.

O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?

În mod ideal, dacă este student, de preferat un bărbat. Cel puțin, acest lucru este valabil pentru cei care doresc să sărbătorească o nuntă ieftină cu gust, să evite dansul la Verka Serduchka și să concureze cu flori din lenjeria vecinului. prăjitor de pâine "Școala veche" este puțin probabil să vă ofere mediul potrivit, deoarece ați ales opțiunea „Camera“ celebrare.

Întâlniți-vă cu organizatorul serii, discutați despre concursurile și numerele dorite, despre muzică.

Inelele de cumpărare reprezintă un moment important și crucial în viitoarele soți. Dacă bijuteriile sunt ieftine - tot ce vă puteți permite, nu împrumutați bani pentru platină cu diamante. Limitați mai bine achiziționarea de inele de argint de calitate.

Desigur, trebuie să cheltuiți cumva cumpărarea sau croirea unei rochii și a unui costum. O rochie modestă pentru propria nuntă poate fi cusută și puteți cumpăra gata. Pentru a sărbători o nuntă modestă pentru doi, costumul cel mai potrivit în stilul grecesc este restrâns, minimalist și rafinat. Rochii cu fuste uriașe sunt de mult timp în modă printre mirese, iar astăzi fiecare fată elegantă se străduiește să țină mai multă echipă. Make-up merită, de asemenea, să faceți cât mai mult posibil "Nyudovom" stil. Gene lungi false și pietre omniprezente au fost mult timp de moda printre mirese.

Nu uitați să angajați un fotograf profesionist. Este foarte important ca momentele cele mai intime să fie capturate pe film în cel mai bun mod posibil. Dacă sunt planificați muzicieni - dați și preferință profesioniștilor.

Idei de bază ale unei nunți modeste interesante:

O nuntă modestă: cum să organizați o vacanță decentă cu un buget limitat?
 • Mare petrecere pe transportul plutitor închiriat (pictura de ieșire);
 • Casă cu pădure închiriată în natură;
 • Acasă petrecere în stilul original (gândiți-vă prin concept în prealabil);
 • Costum de petrecere într-o cameră închiriată în mod special;
 • O petrecere la modă într-un restaurant scump (pentru un număr mic de oaspeți).

Și amintiți-vă, modest - nu întotdeauna un sinonim pentru ieftine.

Principalul lucru este să vă gândiți prin toate detaliile și să acumulați cantitatea necesară de bani pentru întruchiparea celor mai îndrăznețe fantezii despre divertisment, mese și organizarea generală a căsătoriei. Fii fericit în căsnicie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: